„Competiția națională de educație financiară BANI PENTRU ȘCOALA TA!”

Written by crisadmin on . Posted in Alte evenimente

http://www.banipentruscoalata.ro/ se desfășoară în perioada 5 noiembrie 2016 ora 00:00 – 17 decembrie 2016 ora 23:59.

 

http://www.banipentruscoalata.ro/regulament.pdf

 

3.1. Fiecare instituție de învățământ este înscrisă automat în competiție și acumulează puncte prin numărul de susținători, persoane cu vârsta minimă de 15 ani, elevi sau adulți care:

i. Accesează pagina competiției, www.banipentruscoalata.ro și urmează trainingurile din cadrul acesteia, BaniIQ sau Baniipenet disponibile la www.competitiebaniiq.jaromania.org, respectiv www.competitiebaniipenet.jaromania.org, (completează chestionarul pre-training, parcurg cu atenție fiecare training și completează chestionarul post-training)

ii. Completează denumirea corectă și completă a liceului pe care îl susțin, județul, localitatea acestuia. Sunt considerate înscrieri valide doar cele care includ denumirea completă a instituției de învățământ, fără prescurtări și fără alte semne în afară de litere (fără diacritice, ghilimele, cratime etc.). Exemple de scriere validă: Colegiul National Gheorghe Popa Timisoara; exemple care nu vor fi luate în considerare: CN.GPT, CNGPT, “CN Ghe Popa”, „CN Gh. Popa TM”, //Colegiul N Gheorghe POPA//// etc.

 iii. Răspund corect la cel puțin 50% dintre întrebările testului final. 3.2. Pentru fiecare persoană (elev sau adult) care a finalizat trainingul BaniIQ sau trainingul Baniipenet, Organizatorul oferă o diplomă de participare la sfârșitul trainingului și 1 EUROpunct instituției de învățământ pe care aceasta o susține, utilizând formularele trainingului, în condițiile articolului 3.1. 3.3. Săptămânal, pe site-ul competiției va fi afișat topul primelor 10 licee