emblema_transparentaweb.jpg

Colegiul National Pedagogic "Spiru Haret" Buzau         ECDLL1.png             

          Copil─âria este cu adev─ârat una dintre cele mai frumoase perioade din via╚Ťa noastr─â, plin─â de descoperiri, jocuri ╚Öi ├«nv─â╚Ť─âturi esen╚Ťiale.
       Gr─âdini╚Ťa Colegiului Na╚Ťional Pedagogic joac─â un rol important ├«n aceast─â etap─â, oferind un mediu sigur ╚Öi stimulativ ├«n care copiii pot cre╚Öte ╚Öi se pot dezvolta armonios.
          Gr─âdini╚Ťa Colegiului Na╚Ťional Pedagogic este cunoscut─â pentru angajamentul s─âu de a oferi o educa╚Ťie de ├«nalt─â calitate, bazat─â pe principii pedagogice moderne.
         Aceast─â institu╚Ťie v─â ofer─â o alternativ─â atractiv─â la ceea ce reprezint─â ÔÇ×acas─âÔÇŁ, deoarece copiii se bucur─â de grij─â ╚Öi de iubire p─ârinteasc─â, de activit─â╚Ťi interesante ╚Öi de materiale didactice moderne, totul sub ├«ndrumarea unor speciali╚Öti ├«n domeniul educa╚Ťiei timpurii, cu o bogat─â experien╚Ť─â profesional─â ╚Öi cu rezultate remarcabile ├«n acest domeniu.
       Copil─âria petrecut─â la Gr─âdini╚Ťa Colegiului Na╚Ťional Pedagogic ofer─â oportunitatea ├«nscrierii pre╚Öcolarilor ├«n clasa preg─âtitoare a acestui prestigios colegiu. Trecerea de la gr─âdini╚Ť─â la clasa preg─âtitoare este un moment important, iar continuitatea ├«n cadrul aceleia╚Öi institu╚Ťii poate oferi multiple avantaje copilului ╚Öi familiei acestuia.

PERIOADE DE ÎNSCRIERE: 27 MAI-31 IUNIE, 17-21 IUNIE, 19-29 AUGUST 2024

V─â a╚Ötept─âm cu bucurie la Gr─âdini╚Ťa Colegiului Na╚Ťional Pedagogic!

                                                   Captur─â ecran (600).png